Tarieven

 

Tarieven osteopathie 2018.  

Osteopathie lang € 82,50
Osteopathie kort € 57,50

 

pinDe eerste behandeling is altijd 45 minuten .

Vervolg behandelingen kunnen 30 of 45 minuten duren. Dit is afhankelijk van de klacht.

Terugbetaling via de zorgverzekeraar.
U kunt het bedrag (gedeeltelijk) vergoed krijgen bij uw zorgverzekeraar. Op de site van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) kunt u nakijken of -en welk gedeelte- uw zorgverzekeraar vergoedt.  klik op deze link:

vergoeding zorgverzekeraar


 

Osteopathie over het algemeen onder de “alternatieve geneeswijze”. Dit betekent dat dit uit een ander potje komt dan fysiotherapie. Osteopathie is geen specialisme van fysiotherapie, maar een op zichzelf staand beroep.


 

Bent u VGZ verzekerd? Let dan op! Bij VGZ valt osteopathie niet onder de noemer “alternatieve geneeswijzen”, maar onder “beweegzorg”.Dit betekend dat osteopathie uit hetzelfde budget komt als fysiotherapie. Houdt dit goed in de gaten en voorkom onvoorziene kosten aan het eind van het jaar.


 

Bent u CZ verzekerd? Let op dat u op uw declaratie formulier “betalen aan uzelf” aan geeft. Wanneer u direct wilt laten uitbetalen aan ons gaat dat niet. CZ doet dit niet wanneer niet het volledige bedrag wordt vergoed. U krijgt hier geen bericht van en het lijkt of alles betaald is.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie op deze site.