Ons team

Osteopathie Mergelland is een V.O.F. die in 2007 is opgericht door René van Wissen en Dirk Gillissen. De praktijk was oorspronkelijk gevestigd in Strabeek. In 2012 is deze verhuisd naar het Berkelplein, in het centrum van het mooie Valkenburg. Vanaf 2010 is er ook in het gezondheidscentrum Heerlen zuid osteopatische behandelingen mogelijk.

Om een beeld te geven wie wij zijn, staat hieronder een korte introductie:

 

René van Wissen     Osteopaat D.O.- M.R.O.

Hallo mijn naam is René van Wissen, reeds jaren fysiotherapeut en vanaf 2007 werkzaam als Osteopaat. De osteopathie heeft mijn levenswijze sterk veranderd. Ik let meer op regelmaat en voeding.Ook vind ik dagelijks bewegen heel belangrijk, waardoor sporten en met name duursporten een grote hobby is geworden. Zo erg zelfs dat ik in 2008 een marathon ben gaan lopen. Tijd voor een marathon heb ik nu niet meer, maar kleinere afstanden loop ik wekelijks en speel daarbij ook nog tennis.

 

Dirk Gillissen
Osteopaat D.O.- M.R.O.
In 2006 ben ik afgestudeerd aan de International academy of osteopathy (IAO) te Maarssen / Gent.Daarvoor werkte ik als fysiotherapeut in Duitsland.
Als osteopaat hou ik graag een brede blik op de problemen. Dat is ook wat mij interesseert in het omgaan van de klachten van de mens.
Ik beoefen al sinds 1986 karate, loop ik regelmatig wat kilometers ( niet zoveel als René) en probeer ik te genieten van het leven. Want ook dat is zeer belangrijk. Al ben ik vrolijk van aard , ik luister graag met een serieus oor naar de mensen die in de praktijk komen en probeer de fysieke  problemen op te lossen.